Blog Bezoek Columbus tijdelijk gratis met ticket Cube

In verband met opbouw nieuwe expositie kunt u met uw ticket Cube naar Earth of Zwart in Columbus Earth theater. Dit aanbod is geldig van dinsdag 9 mei t/m donderdag 18 mei 2017.

Organisatie, Tentoonstelling

Vanaf 9 mei tot en met 18 mei werken wij aan de nieuwe expositie Everything You Always Wanted To Know About Toilets. Als aanvulling op uw bezoek aan Cube kunt u daarom gratis naar de voorstelling Earth of Zwart in het naastgelegen Columbus Earth theater.

Deze expositie komt op vloer 3 & 4 in Cube design museum. Op deze verdiepingen zijn nu de exposities Showroom Limburg (te bezoeken t/m zondag 7 mei 2017) en 3D Print Now! (te bezoeken t/m zondag 30 april 2017). Het Lab, de permanente expostie This Is Design en de expositie Meat The Future zijn tijdens de opbouw gewoon te bezoeken.

Meer informatie:

• Aanbod geldig op dezelfde dag als het bezoek aan Cube:
    haal uw ticket voor Earth of Zwart tegelijkertijd aan de kassa.
  • De tijdstippen van Earth & Zwart vindt u in de agenda van Columbus
    of vraag ernaar bij de kassa.
  • Aanbod geldt van dinsdag 9 mei 2017 t/m donderdag 18 mei 2017.