Blog De naam van de volgende expositie is bekend:
EYAWTKATBWATA!

Everything You Always Wanted To Know About Toilets*

Achter de schermen, Tentoonstelling

But Were Afraid To Ask.

Dat is de naam van het eerder aangekondigde project rondom de design principes van onze toiletgang. De expositie Everything You Always Wanted To Know About Toilets opent op 20 mei 2017. Naast ons doel om specifiek (internationale) studenten en designers uit te dagen en te prikkelen om na te denken over ons toiletbezoek met onder andere een Cube Call, geeft de expositie zelf inzicht in hoe ontwerpers de meest basale menselijke behoeften benutten in een diversiteit aan design.

Daarbij wordt ook onderzocht van de gevolgen zijn van ons dagelijks bezoek aan 'het kleinste kamertje', welke net zo goed een onbeschutte plek of openbare ruimte kan zijn. Schaamte, privacy, hygiëne en praktische aspecten die gevolgen hebben voor onze toiletgewoontes worden ook belicht, evenals de hulpmiddelen die we daarbij gebruiken. De expositie toont voorwerpen uit eigen collectie en bruiklenen van topstukken uit nationale en internationale collecties.

Expositie  Stuur ze in!

Everything You Always Wanted To Know About Toilets....

But were afraid to ask... de titel geeft het al aan: Wat zou jij willen weten? Welke vraag over toiletgebruik, hygiëne en design van het kleinste kamertje zou niet onbeantwoord mogen blijven? Of weet je nog bijzondere objecten of weetjes die niet mogen ontbreken?

Stuur ze in!