Pers

Bent u, als vertegenwoordiger van de media, op zoek naar meer informatie over en/of beeldmateriaal van (de exposities van) Cube design museum? Neem dan contact op via het algemene telefoonnummer van Cube: +31 (0)45 567 60 10 of mail: pers@cubedesignmuseum.nl Onderstaand vindt u, indien beschikbaar, een mediakit van actuele exposities.

Mediakit Meat The Future

In de mediakit van Meat The Future vindt u persberichten en hoge resolutiebeeldmateriaal van de expositie. Met dit formulier vraagt u de mediakit aan, u krijgt dan direct een downloadlink met de mediakit toegestuurd (check eventueel uw spambox, wanneer u de mail niet direct ontvangt). 

Mediakit Showroom Limburg

In de mediakit van de expositie Showroom Limburg vindt u hoge resolutiebeeldmateriaal van de expositie. Met dit formulier vraagt u de mediakit aan, u krijgt dan direct een downloadlink met de mediakit toegestuurd (check eventueel uw spambox, wanneer u de mail niet direct ontvangt). 

Naast de foto's van de expositie zijn ook andere promotiemiddelen beschikbaar:

  • Advertentie 158x93 mm Showroom Limburg: PDF & JPG
  • Flyer Showroom Limburg: PDF
  • Poster A2 Showroom Limburg: PDF & JPG

Een digitale catalogus is in productie. Alle informatie over de designers uit Showroom Limburg is op deze pagina te vinden.