Activiteit Verzet - Business meets Design:
Nature Design Business


Let op: wegens omstandigheden wordt Business Meets Design verzet. Meer informatie volgt snel.


28 mei 2020 bekijk details »
Zakelijk
75 (één dag); €100 (twee dagen); €25 (studententarief)

In de vierde Business meets Design-conferentie zullen experts uit verschillende Europese landen het publiek meenemen naar de resultaten, ambities en dromen van ontwerpers die de natuur als inspiratiebron en leverancier van waardevolle nieuwe materialen zien.

IMPACT

Daarnaast is de conferentie onderdeel van het IMPACT! programma, een Euregionaal programma dat de kloof tussen ontwerpers en ondernemers wil overbruggen. Dit wordt mede georganiseerd in samenwerking met de vier Brightlands Innovation Campussen in Limburg, de partners in de Euregio, het onderwijs en de vier Campussen in Limburg.

Het tweedaagse programma laat de impact van design in vier belangrijke gebieden zien: materialen, voedsel, mobiliteit en energie. Concrete tastbare oplossingen voor grote en kleine bedrijven zullen gepresenteerd worden alsook initiatieven door bedrijven, start-ups en ontwerpers. Daarnaast duiken we in een aantal opwindende experimenten waar jonge ontwerpers momenteel aan werken. Het onderliggende doel is dat de voorbeelden en verhalen niet alleen discussies op gang brengen gedurende die twee dagen, maar ook dat elke bezoeker (en deelnemer) geïnspireerd raakt door de verhalen en de case studies die worden gepresenteerd.

Wanneer?

Activiteit

Business meets Design 2019 Nature design business

  • 28 mei 2020

    Donderdag
    Hele dag