Activiteit Changemakers Festival

Toe aan een stevige portie optimisme? Het Changemakers Festival serveert je op 12 en 13 oktober een inspirerende mix van design, innovatie, duurzaamheid en wetenschap.

bekijk details »
Iedereen
Vanaf €7,50
Tickets kopen

Verwonder je over toffe ideeën en projecten die het verschil kunnen maken voor onze toekomst. Wetenschappers, designers, artiesten en andere optimisten laten je in lezingen, workshops, mini-hacks en andere activiteiten zien hoe het anders kan. Praat mee over de toekomst van voedsel, onderzoek de invloed van biotechnologie, verleg je grenzen in de astronautentrainer, ga lekker klooien met je eigen DNA, kliederen met ecoschuim en meerrr! En wie weet raak jij ook geïnspireerd om zelf je toekomst vorm te gaan geven. Tussendoor geniet je van een hapje en drankje. Op zaterdag is er vanaf 17.00 uur een avondvullend 18+-programma en op zondag is jong en oud de hele dag welkom op het Museumplein in Kerkrade.

Ben jij een Changemaker? Dan wil je dit niet missen!

Bekijk het programma

IMPACT

Changemakers Festival is part of the IMPACT! program, a Euregional program that aims to bridge the gap between designers, entrepreneurs and educational institutions. IMPACT! is co-organized in collaboration with the four Brightlands Innovation Campuses in Limburg, the partners in the Euregion and educational institutions in Limburg.

Wanneer?

Activiteit

Changemakers Festival