Heaven or Hell:
Christian Dior

Twee designs door Raf Simons.

Futuristisch modeontwerper Raf Simons, creatief directeur bij Dior van 2012-2015, ontwierp onder andere dit paar lage schoenen, met een schitterende glans doordat de bovenkant en hiel bedekt zijn met maliënkolder. De ovale gesp is bezet met een kleine kubus overdekt met maliënkolder, terwijl de bovenste contouren versierd zijn met kleine rozen; symbool van het modehuis.

Expositie: Heaven or Hell?

Denken we met zijn allen dat we schoenen enkel dragen omdat ze zo lekker zitten? Dan hebben we het wellicht het mis, want wat we aan onze voeten hebben, zegt veel meer. De hoogste tijd om de impact van shoe design eens onder de loep te nemen.

De tentoonstelling Heaven or Hell? belicht aan de hand van meer dan 100 extraordinary shoe designs de impact van deze ontwerpen. Door ontwerpers, kunstenaars en vernieuwende merken samen te brengen op deze expositie, ontstaat een breed overzicht van de ontwikkelingen op schoengebied.

De vraag die centraal staat bij iedere schoen: Heaven or Hell?

Tickets    Expositie