Activiteit Inside Design Expert Talks

Schrijf 28 juni alvast in je agenda, want op die dag organiseren LDA, BNO, MMD/DenimX en Cube design museum de eerste editie van de Design expert talks.

28 juni 2018 bekijk details »
Zakelijk
3:30

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het Cube design museum in Kerkrade en wordt georganiseerd in het kader van de tentoonstelling “Heaven or Hell, extraordanairy shoe design”. De sprekers zullen aandacht besteden aan verschillende aspecten die in het professionele de designveld een rol spelen.

Het programma is nog in ontwikkeling, maar we kunnen wel al melden dat het om een middagprogramma gaat (13.30 tot 18.00 uur) met verschillende sprekers, waaronder Studio van Berlo, interactieve sessies en een borrel. De bijeenkomst biedt inspiratie en nieuwe inzichten voor design (young) professionals en studenten.

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste de informatie over deze en andere events, komende exposities en ander nieuws ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en in kader van AVG wetgeving: vergeet niet om toestemming te geven voor marketingberichten.

Wanneer?

Inside Design Expert Talks juni 2018