Activiteit Feestelijke kerstbrunch
op Tweede Kerstdag

Op zoek naar een leuk uitje voor de hele familie op Tweede Kerstdag? Kom naar Cube design museum voor een lekkere en feestelijke brunch op de Cube Top Floor. Geniet ondertussen van het bijzondere uitzicht dat deze sfeervolle ruimte op de penthouseverdieping van Cube biedt over Kerkrade en omgeving.

Tweede Kerstdag bekijk details »
€22,50 / €32,50
Tickets kopen

Na de brunch kunt u een bezoek brengen aan Cube design museum. Cube design museum is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld.

• 11.00 u: ontvangst op Cube Top Floor
  • 13.00 u – 13.15 u: Mother Earth Speaks in Columbus earth center: een exclusieve filmproductie waarin Moeder Aarde je indrukwekkend toespreekt
  • Vanaf 13.00 u: bezoek Cube design museum.

Onder andere te zien in Cube:

NATURE

In samenwerking met ’s werelds grootste designmuseum, Cooper Hewitt, Smithsonian Design Museum, in New York presenteert Cube design museum de omvangrijke expositie NATURE. De meer dan 60 baanbrekende, actuele designprojecten in de expositie, tonen oplossingen van ontwerpers om de natuur te herstellen en op een andere manier met haar om te gaan. Mens en natuur springen als winning team op de bres voor onze aarde! Nature is nog tot 20 januari 2020 te bezoeken in Cube.

Feestelijke brunch

Geniet van een brunch met heerlijke, warme en koude gerechten. Denk aan luxe quiches & broodsoorten, aangevuld met hartige en zoete gerechten. Ook voor de kinderen zijn er speciale lekkernijen. Volgt u of een van uw gasten een speciaal dieet of heeft u een voedselallergie? Geef dit door bij uw reservering zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Voorgerechten vanaf buffet:

• Biologische vegan pompoensoep
  • Rijkelijk gevulde kippensoep
  • Luxe vegetarische quiche met ricotta en spinazie
  • Verschillende ovenverse broodjes, mini croissant, chocoladebroodjes
  • Diverse zoete en hartige soorten broodbeleg o.a. confituren, diverse soorten kaas en vlees, hoemoes
  • Roerei met bacon

Hoofdgerecht

• Rijkelijk gevulde Bospaddenstoelen risotto met rucola (vegan)
  • Vispannetje van bijvangst met o.a. schar, wijting en schelvis
  • Porchetta met Italiaanse kruiden en rode port saus

Bijgerechten

• Aardappelmousseline
  • Aardappelkroketten
  • Mix van vergeten groenten
  • Salade met rode biet
  • Stoofpeer

Desserts

• Melk en witte chocolade mousse
  • Chocolade fontein met diverse soorten vers fruit
  • Citroensorbet met vers fruit (vegan)
  • Broodpudding
  • Worteltaart
  • Soesjestoren

Kids

• Rijk gevulde kippensoep
  • Make your own pizza in onze eigen steenoven!
  • Chocoladefontein met marschmallows

Alle gerechten zullen vanaf een buffet worden uitgeserveerd. Deze kerstbrunch is inclusief koffie, thee, verse jus d’orange, melk. Overige dranken zijn los te bestellen.

Prijzen:

• Volwassenen (vanaf 13 jaar): € 32,50 p.p.
  • Kinderen (5 t/m 12 jaar): € 22,50 p.p.
  • Kinderen tot en met 4 jaar gratis

Museumkaart houders ontvangen €5,00 korting op dit arrangement.

De kerstbrunch is inclusief toegang tot Cube design museum.

Reserveren

Geef het aantal personen, eventuele diëetwensen en aantal kinderen door via het formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op voor een bevestiging. Let op: er is ruimte voor maximaal 75 personen. Reserveringen worden behandeld op basis van binnenkomst.

Reserveren

Liever naar Continium of Columbus?

De kerstbrunch is ook te combineren met een bezoek aan Continium discovery center of Columbus earth center. Meer weten over de invulling van deze varianten van de kerstbrunch?

Kerstbrunch bij Continium Kerstbrunch bij Columbus

Wanneer?