Brasserie M


Brasserie M is de nieuwe brasserie van Museumplein Limburg waar je geniet van een kop heerlijke koffie, een smakelijk belegd broodje, een verse pasta of één van de vele andere specialiteiten.


Gelegen op de onderste laag van Museumplein Limburg, met uitzicht op het levendige binnenplein, is Brasserie M de ideale plek om te genieten van een heerlijk pauzemoment tijdens een bezoek aan Cube. Een brede keuze aan vers belegde broodjes en warme gerechten en een uitgebreid assortiment aan dranken bieden voor elk wat wils. Ook wanneer je een keer geen bezoek brengt aan Columbus, Cube of Continium, ben je welkom in Brasserie M.

Bereikbaarheid
Brasserie M bereik je vanuit Cube via de entree of via het binnenplein. Na je pauze in de Brasserie kun je je bezoek natuurlijk weer hervatten.

Openingstijden
Brasserie M hanteert dezelfde openingstijden als Cube en Continium.

Aanbiedingen Brasserie M

Gezonde en lekkere trek? Brasserie M heeft dagelijks smakelijke gerechten voor je. Of je nu een bezoek brengt aan Continium, Cube of Columbus, even van de zon wil genieten op het terras op het Museumplein Limburg, of wacht op de trein op Station Kerkrade, wees welkom!

Afhankelijk van seizoen, het weer en exposities hebben we bijzondere aanbiedingen: Vraag ernaar bij de kassa.