Blog 100.000ste bezoeker van 2017 bij Columbus, Cube en Continium!

Kerkrade, 14 augustus 2017 - Vanmiddag is op het Museumplein te Kerkrade de 100.000ste bezoeker van 2017 verwelkomd. Columbus earth center, Cube design museum en Continium discovery center, de drie bezoekersinstellingen die te vinden zijn op het Museumplein, zetten daarmee het jaar 2017 succesvol voort.

Organisatie

100.000ste bezoeker

Familie Gevaert uit Houthulst (B) kwam naar het Museumplein om een bezoek te brengen aan Continium en de actuele wisselexpositie daar, “World of Bricks: dé experience voor LEGO® fans”. Aan de kassa zijn zij verrast met een bos bloemen en het nieuws dat één van hen de 100.000ste bezoeker van 2017 is. Verder was er voor de familie vanuit Continium een LEGO bouwset, van Columbus een boek over de aarde en van Cube een designfotolijst. Ook het bezoek aan Continium heeft de familie natuurlijk cadeau gekregen.  

Stijgende belangstelling 

De provinciale museumorganisatie stichting Museumplein Limburg die Columbus, Cube en Continium beheert en exploiteert, heeft tot nu toe in 2017 al 100.000 bezoekers mogen verwelkomen. Zowel Columbus, Cube als Continium hebben bijgedragen aan het behalen van deze mijlpaal. De actuele exposities “Everything You Always Wanted to Know About Toilets*But Were Afraid to Ask” en “Fiets, Bike, Fahrrad”  in Cube design museum krijgen veel aandacht, zowel in de media, als van bezoekers. In Columbus wanen steeds meer mensen zich een astronaut die vanuit het ISS op de aarde kijkt in de experience “Earth: our planet, our home”, waarin ze het overview ervaren. In Continium blijft de tentoonstelling “World of Bricks” een echte publiekstrekker voor het hele gezin en maakt met de andere activiteiten het discovery center tot een compleet dagje uit. 

Familie Gevaert uit Houthulst, België (midden) wordt door medewerkers van stichting Museumplein Limburg verwelkomd als 100.000ste bezoeker aan Columbus, Cube en Continium op het Museumplein te Kerkrade