Blog Cube design museum gaat op 1 juni weer open!

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen om er zo voor te zorgen dat iedereen Cube op een veilige manier kan bezoeken. Wij volgen hierbij de richtlijnen van de Museumverening en de adviezen van het RIVM. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de start van de online ticketverkoop en de extra veiligheidsmaatregelen.

Waar moet je rekening mee houden als je Cube na 1 juni wilt bezoeken?

Je kunt Cube alleen nog maar bezoeken met een ticket gekocht in onze online ticketshop. Je maakt dan een keuze voor een tijdslot. Museumkaarthouders en houders van een BankGiro Loterij VIP-kaart kunnen in de ticketshop een tijdslot reserveren. Het reserveringsbewijs en een geldige Museumkaart of BGL VIP-kaart geven toegang tot het museum.

Per dag zijn er een beperkt aantal bezoekers in het museum aanwezig.  Cube hanteert een protocol om een veilige en verantwoorde omgeving te creeëren voor zowel bezoekers als medewerkers van het museum.

Maatregelen    Reserveren