Blog Exposities
verlengd in 2017

De huidige exposities Designing the World & 3D Print: NOW! zijn verlengd.

Organisatie, Tentoonstelling

In Cube design museum zijn drie wisselexposities gelijktijdig te bezoeken: de nieuwe, spraakmakende expositie Meat The Future3D Print: NOW! & Designing the World. De looptijd van deze laatste twee worden verlengd!

3D Print: NOW! krijgt als einddatum 30 april 2017, Designing the World is t/m 22 januari 2017 te bezoeken. De looptijd van Meat the Future is ongewijzigd: deze expositie over de toekomts van ons vlees duurt t/m 11 juni 2017. Aan de opvolgers van deze exposities wordt gewerkt, de namen en inhoud hiervan wordt binnenkort bekend gemaakt.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en volg ons op social media.

Naast de wisselexpositie kent Cube ook een permanente expositie over design en wordt u als bezoeker uitgedaagd mee te denken in het Cube In Residence programma