Blog Museumweek 2019:
Wat is jouw favoriete design object?

De vijfde Nationale Museumweek vindt plaats van 8 t/m 14 april 2019. Gedurende deze week plaatsen ruim 400 Nederlandse musea hun ‘gouden’ schatten in de schijnwerpers. Ook in Cube design museum ben je deze week éxtra welkom om te kijken naar Ons Echte Goud.

Evenement

Ons pronkstuk is de 3D geprinte kaak. Maar er is nog veel meer te zien in de lopende expositie Luxe. Wat is jouw favoriete object? Maak een foto en deel hem met #OnsEchteGoud om zo onze trots op de museale collecties uit te dragen.

Hieronder enkele voorbeelden uit de expositie Luxe. Let op: tijdens het slotweekend, zaterdag 13 & zondag 14 april, van de Museumweek is de laatste kans om Luxe te bezoeken! Vanaf maandag 15 april 2019 is Cube design museum tijdelijk gesloten in verband met de voorbereidingen van de internationale expositie Nature, die op 10 mei open gaat voor het publiek.

Tip: Op zondag 14 april vindt de lezing plaats van Aliki van der Kruijs over haar project 'Made by Rain'. Meld je nog snel gratis aan!

Luxe   Nature   Lezing: Made by Rain

Billy Billy van Zora Bots in de expositie Luxe.

Space SXC in de expositie Luxe.

Tessa van Tiny Bots in de expositie Luxe.

Embrace Melancholy in de expositie Luxe.