Blog Opbouw (Re)design Death: aangepast tarief

Op 10 februari 2020 wordt de nieuwe, nu al spraakmakende expositie (Re)design Death geopend. Dat betekent tevens dat na de afbouw van NATURE er tijdelijk minder te zien is in Cube design museum. Daarom geldt een aangepast tarief én is er een extra aanbod.

Achter de schermen, Tentoonstelling

In deze periode, van 20 januari t/m 9 februari 2020, is de documentaire "It's Dutch Design" inbegrepen bij uw bezoek én geldt een aangepast tarief van slechts €6,50. Bovendien ontvangt u een terugkom ticket, waarmee u Cube nog een keer kunt bezoeken, geldig t/m 30 juni 2020. Ook bent u welkom voor een bezoek aan de vaste expositie Wat is Design, de Design Labs en de documentaire It's Dutch Design. Vanaf 1 februari is ook GIO geopend.

Tickets   Documentaire It's Dutch Design   Wat is Design

Wat is design?

Deze permanente expositie toont de diversiteit van design. Design is overal, design is keuzes maken, maar design is ook fouten maken. In en om ons lichaam is design en design is onderhevig aan trends. Design is persoonlijk, subjectief en tijdgebonden. Design is een proces. Meer informatie

Documentaire It's Dutch Design

Wat is Dutch Design eigenlijk? Wat is zo typisch Nederlands aan dit design? En waarom is het wereldwijd zo succesvol? Producent Elbe Stevens Films behandelt in de documentaire Design in de breedste zin van het woord. Meer informatie.

GIO 2019

GIO, wat staat voor Goed Industriëel Ontwerp, is vanaf 4 februari 2020 (onder voorbehoud) te zien in Cube. Tijdens de Dutch Design Week 2019 was deze expositie te zien als onderdeel van de GIO Awards: de onafhankelijke designprijs voor erkenning van het vakmanschap van industrieel ontwerpen. In Cube worden niet alleen de geselecteerde producten getoond, maar ook het onderliggende proces van enkele van deze designs. Meer informatie volgt.