Blog Opbouw Passione Italia

Afgelopen week is de expositie Out of the Lab afgebroken, en deze maakt nu plaats voor Passione Italiana.

Achter de schermen

Passione ItalianaEen sneak preview: enkele bijzondere espresso- en koffiemachines zijn al geplaatst. Op de foto de expositieruimte met de werkverlichting aan: kleurrijke blokken in pasteltinten, geheel in Italiaanse sfeer. De expositie opent voor publiek op zaterdag 21 april 2018.

In de ruimte wordt ook hard gewerkt aan het maken van aansluitingen voor water: in Passione Italiana, de expositie die voert langs peperdure, indrukwekkende, antieke én wifi-gestuurde espressomachines en design serviezen door de decennia heen, moet natuurlijk ook echte espresso te drinken zijn. Dat wordt op gezette tijden gedaan: hou de agenda, Facebook of Twitter in de gaten!

Passione Italiana