Blog Oproep: Wat is het laatste geluid dat je wil horen?

Cube is samen met designer Yoko K. Sen (Sen Sound) op zoek naar de geluiden die je op het einde van je leven wilt horen. Spreek je idee in via Whatsapp en wordt onderdeel van de volgende expositie (Re)design death.

Organisatie, Tentoonstelling

Wat is het laatste geluid dat je op het einde van je leven wilt horen? Vast niet het brommende geluid of de pieptonen van medische apparatuur. Of het gekreun van medepatiënten, het dicht- en openklappen van automatische deuren.

Maar wat als die geluiden tot een harmonieus geluid kunnen worden gesmeed? Of er met je geluidswensen rekening wordt gehouden? Een geluidstestament - een laatste soundtrack - helpt daarbij. Je kunt daarin ook geluiden van familieleden opnemen of je eigen geluid doorgeven aan de volgende generaties. Hierom draait het project van Yoko K. Sen (Sen Sound), welke getoond wordt in de aankomende expositie (Re)design death

Oproep (Re)design death

Speciaal voor Cube worden nieuwe soundscapes gemaakt op basis van de geluiden die onze bezoekers aandragen. Misschien wel jouw geluid? Heb je een goed idee, dan kun je deze inspreken en versturen via Whatsapp. Jouw stem wordt dan onderdeel van deze installatie. Een voorbeeld hiervan kun je beluisteren in deze MP3, of het tot stand komen nalezen op SenSound.Space.

• Je blijft anoniem: geen naam of andere persoonsgegevens worden opgeslagen. Alleen je opname wordt gebruikt.
  • Stuur je bericht in als spraakbericht in via Whatsapp naar nummer 06 - 82 52 90 70.
    Je 06 nummer wordt niet opgeslagen of gebruikt, buiten dit systeem van Whatsapp.
  • Met inspreken en versturen van je spraakbericht ga je akkoord met gebruik door Cube & SenSound.
  • De gekozen inzendingen worden verwerkt in een Soundscape en gedeeld in de expositie (Re)design death.
  • De soundscape wordt ook gebruikt en gedeel op SenSound.Space en eventuele aankomende exposities.
  • Je kunt insturen tot en met 16 december 2019.

Spreek als volgt in:

'Het laatste geluid dat ik wil horen voordat ik sterf, is ... '

Whatsapp: 06 - 82 52 90 70.