Pers

Bent u, als vertegenwoordiger van de media, op zoek naar meer informatie over en/of beeldmateriaal van (de exposities van) Cube design museum? Neem dan contact op via het algemene telefoonnummer van Cube: +31 (0)45 567 60 10 of mail: pers@cubedesignmuseum.nl Onderstaand vindt u, indien beschikbaar, een mediakit van actuele exposities.

(Re)design Death

Cube design museum in Kerkrade toont in de nieuwe expositie ‘(Re)design Death’, die van 11 februari tot en met 25 oktober 2020 te bezoeken is, hedendaags design rond afscheid nemen, sterven, rouwen en herinneren. Zo’n 40 objecten laten zien hoe designers, vaak na een persoonlijke ervaring, invulling geven aan de behoeften en rituelen die er zijn rondom overlijden. Links naar het persbericht en persfoto's van een aantal objecten vindt u onderstaand:

NATURE

Cube design museum & Cooper Hewitt presenteren wereldtop designinnovaties om de aarde te redden in simultane expositie De 64 meest vooruitstrevende designers wereldwijd van de afgelopen drie jaar, gelijktijdig te zien in Kerkrade en New York vanaf mei 2019. Klik hier voor de perskit.