Pers

Bent u, als vertegenwoordiger van de media, op zoek naar meer informatie over en/of beeldmateriaal van (de exposities van) Cube design museum? Neem dan contact op via het algemene telefoonnummer van Cube: +31 (0)45 567 60 10 of mail: pers@cubedesignmuseum.nl Onderstaand vindt u, indien beschikbaar, een mediakit van actuele exposities.

Time Matters

De expositie Time Matters toont in ca. 30 hedendaagse objecten hoe designers vat proberen te krijgen op het fenomeen TIJD. Onderverdeeld in zes thema's belicht de expositie van 1 juni 2020 tot en met 3 januari 2021 de verschillende facetten van tijd.

(Re)design Death

Cube design museum in Kerkrade toont in de nieuwe expositie ‘(Re)design Death’, die van 11 februari tot en met 25 oktober 2020 te bezoeken is, hedendaags design rond afscheid nemen, sterven, rouwen en herinneren. Zo’n 40 objecten laten zien hoe designers, vaak na een persoonlijke ervaring, invulling geven aan de behoeften en rituelen die er zijn rondom overlijden. Links naar het persbericht en persfoto's van een aantal objecten vindt u onderstaand: