Blog Wat is jouw mooiste Limburgse herinnering?

Laat het Cube design museum weten en misschien wordt jouw verhaal opgenomen een nieuwe Chest of Drawers 'You can't lay down your memory' van de befaamde designer Tejo Remy!

Achter de schermen, Tentoonstelling

Tejo gaat namelijk speciaal voor Cube een nieuwe versie van dit designicoon bouwen om te tonen in de vernieuwde vaste expositie. Voor deze kast zijn we op zoek naar de mooiste herinneringen uit Limburg & een bijpassende lade.

Let op: Naast je verhaal vragen we je dus ook om een lade in te leveren indien mogelijk. Een laatje die staat voor jouw persoonlijke herinnering, misschien zelfs wel verbonden aan die herinnering. Je mag ook iets ín de lade leggen. Daarmee wordt jouw geheugen fysiek opgenomen in de collectie van Cube. Voor een klein aantal lades kan ook een object worden aangeleverd, verbonden aan de herinnering.

Wil je meer weten over de Chest of Drawers? Kijk voor meer details over deze kast bij bijvoorbeeld het Centraal Museum of bekijk de uitleg door de maker zelf op YouTube:

Hoe doe je mee?

Heb jij een bijzondere gedachte bij deze vraag en wil je daarbij misschien ook een lade of object afstaan? Laat het ons weten! De deadline voor inzendingen staat op zondag 23 juni 2019.

Op 24 juni 2019 wordt een keuze gemaakt voor passende herinneringen die daadwerkelijk een plek krijgen in de kast. De lades & verhalen moeten dan 1 juli 2019 in ons bezit zijn. Je krijgt als dank uiteraard een uitnodiging voor de onthulling van de kast en een herdenkingsplaatje om te plaatsen op de oorspronkelijke plek van de lade.

social [at] cubedesignmuseum.nl (SUBJECT: Inzending%20Chest%20Of%20Drawers) (Ja, ik stuur een herinnering in en heb een lade!)