Blog Terugblik opening (Re)design Death

Maandagavond 10 februari 2020 vond de opening plaats van de nieuwe, verrassende expositie (Re)design Death.

Evenement, Tentoonstelling

Het weer was stemmig en onstuimig, maar weerhield ruim 120 gasten niet van hun komst naar Cube design museum. Niet zo gek, want naast de expositie zelf beloofde het programma veel goeds: een pubquiz onder leiding van Frans Pollux en een lezing van uitvaart futuroloog Marieke van der Weiden.

Beiden namen ons in een razend tempo mee door de geschiedenis én toekomst van onze rituelen rondom de dood... Een prima inleiding voor een bezoek aan de ruim 50 designprojecten in de expositie zelf.

Nieuwsgierig, maar nog geen tijd gehad voor een bezoek? Hieronder volgen enkele foto's, of beluister het interview met curator Wouter van Dillen bij de Nieuwsshow van L1 of bij De Ochtend van Vier op NPO Radio 4.

Nieuwsshow L1   De Ochtend van Vier

Bezoek (Re)design Death