Blog Maak een WCSelfie!

Een beetje wc heeft decoratieve elementen en accessoires. Er liggen tijdschriften of boeken. Er hangt in ieder geval een verjaars- of scheurkalender aan de binnenkant van de toiletdeur. Durf jij je kleinste kamertje te laten zien met een WCSelfie?

Foto’s laten zien waar we allemaal geweest zijn, soms prijkt er een poster van een favoriete popgroep aan de muur. Wat zegt jouw toilet over je? Zet een foto op Instagram, Twitter of Facebook met de #WCSelfie!

Of accessoires als posters, prikborden en andere prullaria aan de hygiëne bijdragen, is maar de vraag. Of neem de wc-mat. Daar wordt op gedruppeld en gestaan. Het meegenomen of achtergelaten boek dan wel tablet zit zonder dat we het weten vol bacteriën. En door het ‘toiletgerei’ wordt er minder schoongemaakt dan eigenlijk nodig is. In een kaal toilet heb je weliswaar alleen plezier van jezelf, maar het is er wel een stuk schoner. Als het goed is …

Accessoires. Dat is een van de thema's in de expositie Everything You Always Wanted To Know About Toilets. Kom nu naar Cube design museum en laat je verrassen door de meest bijzondere toilet attributen.