Blog Welke schoen is voor jou Heaven?

Win €200 Shop tegoed bij Bijenkorf Maastricht & advies van een personal shopper!

Evenement

Wat is jouw favoriete schoen? Maak een foto, deel hem met #HeavenOrHell op Facebook, Twitter, of Instagram en wie weet win jij een middag met Personal Shopper bij de Bijenkorf Maastricht, mét €200 shop tegoed! Je maakt tweemaal kans op deze prijs. Eenmaal bij de Bijenkorf Maastricht & in Cube design museum Kerkrade:

• Uit alle foto’s geplaatst voor 1 juni 2018, wordt de eerste winnaar geloot.
  • Uit alle foto’s geplaatst voor 1 augustus 2018 wordt de tweede winnaar geloot.

De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Succes!

Voorwaarden:

• Foto’s moeten openbaar zichtbaar zijn en voorzien van #HeavenOrHell, inzendingen via privéberichten of chats tellen niet mee.
  • Op de foto moet (een deel van) een schoen zijn, en genomen in Bijenkorf Maastricht of Cube design museum.
  • Deelnemers zijn 18 jaar of ouder.
  • Bij deelname en accepteren van de prijs gaan winnaars akkoord met gebruik van foto’s van de middag met Personal Shopper voor publicatie doeleinden.
  • De afspraak met Personal Shopper wordt gepland binnen twee maanden na ontvangst prijs.
  • Het Shoptegoed is vrij te besteden bij de Bijenkorf Maastricht, maar wordt niet in geld uitgekeerd.