Blog Continium, Cube & Columbus verwelkomen Arriva in Limburg!

Kom zondag 11 & 18 december gratis met de trein of bus naar Kerkrade en krijg €2,- korting aan de kassa!

Organisatie

Vanaf zondag 11 december 2016 verzorgt Arriva het regionaal openbaar vervoer in Limburg. Om dat te vieren zijn zondag 11, 18 & 25 december de regionale treinen en bussen van Arriva gratis. Een cadeautje namens Arriva en Provincie Limburg om de start van de nieuwe OV-concessie te vieren.

We vieren dit graag mee:

Kom op zondag gratis met Arriva naar Kerkrade, laat je eticket* zien en je krijgt €2,- korting aan de kassa op een film in Columbus earth center, een bezoek aan Cube design museum of Continium discovery center! Je vindt Cube, Columbus & Continium direct aan station Kerkrade Centrum. Kom dus lekker met het OV vanaf Heerlen: Pak om 9:44 de trein, dan ben je al om 9:57 in Kerkrade: we gaan om 10:00 open!

Spelregels:

  • Voor het gratis OV is alleen het aanmelden en downloaden van een eticket van Arriva nodig. Het Arriva eticket is alleen geldig op de treinen en bussen van Arriva in Limburg, niet bij de NS of andere vervoerders. Alle reizigers hebben ieder een eigen vervoersbewijs nodig.. Kijk voor alle details over deze actie op Arriva.nl
  • Men krijgt korting op vertoon van een uitgeprint eticket van Arriva aan de kassa.
  • Alle bezoekers hebben ieder een eticket nodig voor deze actie.
  • De korting van €2,- geldt op de prijs aan de (dag)kassa voor entree Continium, voor entree Cube of een film in Columbus.
  • De korting is niet van toepassing bovenop andere acties of online tickets.
  • Deze actie geldt alleen op zondag 11 & zondag 18 december 2016. 
    Let op: Op zondag 25 december zijn Continium discovery center, Columbus earth center en Cube design museum gesloten.
  • Actie is ook geldig voor kinderen die met een Railrunner of Kidsvrij abonnement meereizen met een volwassenen gebruikmakend van de Arriva actie.

Welkom in Kerkrade!