Blog Tip: A-Z Nights Hasselt - Creatives’ meetup

Cube wijst je graag op bijzondere events van onze partners, zoals A-Z nights. Een initiatief van Cultuurplatform Design, Z33, Architectuurwijzer, PXL-MAD School of Arts, LUCA School of Arts campus C-mine en UHasselt Faculteit Architectuur en Kunst. De avonden zijn samengesteld door Veerle Devreese en Pien Visser van Projectstudio Cornelis Serveert.

Inspiratie

Villa Basta

Schippersstraat 13, 3500 Hasselt

Een opeenstapeling van hands-on inspiratie, clashende projecten en saillante sprekers die het podium bestijgen met eigenzinnige perspectieven. Verwacht geen brave consensus. Maar avonden met provocatie, interactie — en nu en dan een artistieke stomp in de maag. Voor en door makers, denkers en studenten uit de creatieve industrie.

• AZ night #3: Show me - The art of presenting
    Artistiek werk maken is één ding. Maar hoe je je werk presenteert is iets anders. Hoe pak je dit fysiek en online aan? Hoe verhoud je je tot anderen? Tijdens A-Z night #3 staat de rol van presentatie van artistiek werk centraal. Makers en denkers tonen opvallende voorbeelden en perspectieven en gaan in dialoog over ‘dat’ wat presenteren kan zijn.

A-Z Night #3

• A-Z night #4: Organize yourself - Ways to (co)operate
    Geld verdienen in de kunsten: een controversieel thema dat vaak als taboe wordt beschouwd. Toch kunnen we er niet omheen om er minstens over na te denken. Tijdens A-Z night #4 ligt de focus op het organisatorische perspectief: hoe kun je jezelf organiseren om je artistieke praktijk succesvol te runnen? Doe je dit alleen of zoek je naar alternatieve structuren?

A-Z Night #4