Casebook Best Kept Secret


De invloed van de vlees- en zuivelindustrie is het minst besproken onderwerp als het gaat over de opwarming van de aarde. Wanneer de oorzaken van klimaatverandering en het milieu ter sprake komen staan fossiele brandstoffen zoals olie, aardgas en kolen boven aan de lijst. De invloed van het houden van dieren voor voedseldoeleinden wordt hierin flink onderschat. Het overstappen van dierlijke producten naar plantaardig voedsel zou echter een sneller effect hebben op de uitstoot van broeikasgassen dan het vervangen van fossiele brandstoffen voor hernieuwbare energie.

Met mijn project wil ik uitwonende studenten bewust maken over de invloed die hun eetgewoontes hebben op het milieu. En daarbij wil ik hen ook activeren tot het maken van betere voedselkeuzes voor het milieu.

Blijf op de hoogte

Newsletter

Keep me posted on the progress of this project!

Blijf op de hoogte

Co-create

Er zijn geen vragen beschikbaar.

Meet the Team!

  • Ingeborg Govaart

    Hi! Mijn naam is Ingeborg. Ik ben een vierdejaars Communicatie en Multimediadesign student bij Hogeschool ZUYD (2016). Binnen mijn studie richt ik me vooral op interaction design, grafisch ontwerp en film. Ik hou ervan om mensen bewust te laten nadenken over de dagelijkse keuzes die ze maken en discussies opgang te zetten met mijn installaties. Het liefst ben ik continu op reis om nieuwe dingen te ontdekken!