Casebook A big, fat future


Persoonlijke gezondheid. Bijna iedereen is wel bezig met hoe je nu precies gezond eet en beweegt. Werkende ouders van jonge kinderen zitten vaak met diezelfde vragen voor wat betreft hun kinderen. Wat is precies gezond voor mijn kind? En hoeveel moet je eigenlijk per dag bewegen? En kun je ook te veel bezig zijn met gezond zijn? Veel ouders hebben moeite met het vinden van de juiste manier om hun kinderen gezond en bewust op te laten groeien. Dus hoe doe je dat dan eigenlijk?

Hoe kunnen wij kinderen in Nederland bewuster en gezonder laten opgroeien? Met een team van 4 studenten van verschillende opleidingen gaan wij op zoek naar een oplossing!

Blijf op de hoogte

Newsletter

Keep me posted on the progress of this project!

Blijf op de hoogte

Co-create

Er zijn geen vragen beschikbaar.

Meet the Team!

 • Hilde van der Zanden

  Hallo! Mijn naam is Hilde van der Zanden, ik ben 23 jaar en een vierdejaars illustratie student van AKV Sint Joost te Den Bosch.
  Ik ben een verhalen verzinner, er hoeft maar iets kleins voorbij te komen en er kan zich al een verhaal vormen in mijn hoofd! Zo raak ik vaak ontzettend geïnspireerd door de verhalen van andere mensen en zelfs ook door omgevingen, objecten en natuur. Ik kan mij over al die dingen ontzettend verwonderen, en wil dit graag overbrengen aan publiek door middel van mijn illustraties.
  Als creatieveling ben ik van mening dat kinderen door middel van creativiteit en persoonlijke aandacht heel veel kunnen leren. Zo dus ook op gebied van gezond eten en bewegen.

  Mijn portfolio: hildevanderzanden.wixsite.com/hvdz
  Of volg mij op instagram: www.instagram.com/hilliestration/

 • Menno Prins

  Hey! Mijn naam is Menno Prins en ik studeer aan het SintLucas in Boxtel en volg daar de opleiding VPRM (Vormgeven Product Ruimte & Media). Vooral media spreekt mij enorm aan vandaar dat ik mijn eigen bedrijfje Mprins Creative Design ben begonnen. Met mijn creatieve inzichten hoop ik vanuit mijn bedrijfje mensen verder te helpen zodat we samen tot een super eindresultaat kunnen komen. Meer informatie vind je op www.mprinsmedia.nl www.facebook.com/mprinsmedia

 • Sjoerd Bekkers

  Ik ben Sjoerd Bekkers en ik studeer Industrial design aan de Technische Universiteit Eindhoven. De velden waarin ik ben opgeleid reiken van conceptual design tot het opstellen van business modellen. Mijn echte passie ligt echter bij zowel Human centered design, als tangible design. Meer weten over mijn werk, bezoek dan sjoerdbekkers.com

 • Julien Sontohartono

  Ik ben Julien Sontohartono, 25 jaar, derdejaars Communicatie en Multimedia Design student. Binnen de opleiding richt ik mij voornamelijk op het design proces, waarbij ik gebruik maak van toepassingen van Co-creatie, User-Centered Design, User Experience Design, en Design Thinking. Als je meer over mij wilt weten, neem dan een kijkje op https://thefluxx.wixsite.com/json.

  Ik ben een voorstander van Smart Citizenship, waarbij het volk zelf de kennis en skills heeft om de juiste informatie uit alle media de halen. Als wij dit aan de volgende generaties mee kunnen geven als basisvaardigheid, dan heb ik goede hoop voor de toekomst van de mens.