Casebook Je 'eerste' huid is kwetsbaar


De huid is het grootste orgaan van de mens. Het is ook het enige orgaan dat zichtbaar is van buitenaf, waardoor het makkelijker is blootgesteld aan gevaren. Je huid moet veel doorstaan. Ondanks dat je huid zichzelf weer kan herstellen, is hij kwetsbaar.

Om ons te helpen met problemen die we hebben in onze eerste huid, zouden we een tweede laag kunnen ontwerpen om aan onze eerste huid toe te voegen. Een tweede huid die kan zorgen voor mentale of fysieke bescherming.

Dit leidt tot onze ontwerpvraag: “Hoe kunnen wij een tweede huid ontwerpen die kan helpen bij problemen die we hebben in onze eerste huid?”

Blijf op de hoogte

Newsletter

Keep me posted on the progress of this project!

Blijf op de hoogte

Co-create

Er zijn geen vragen beschikbaar.

Meet the Team!

 • Rianne Gerrits

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons project! Mijn naam is Rianne Gerrits en ik studeer Communication & Multimedia Design op hogeschool Zuyd in Maastricht. De richtingen waarin ik het liefste werk zijn human centered design en multimedia storytelling. Verhalen vertellen met een ontwerp, branding en ontwerpen voor de hulpbehoevende mens zijn de dingen waar ik mijn bijdrage aan wil leveren. Heeft u interesse in mij als designer? Mail dan naar 1507249gerrits@zuyd.nl.

 • Mette d'Hond

  Hoi, mijn naam is Mette d’Hond. Ik ben een studente Industrial Design aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Als een designer ligt mijn grootste interesse in tastbaar human-centered design dat ons naadloos kan helpen in onze bezigheden in het dagelijks leven. In mijn studie richt ik me vooral op concept design, maar daarnaast houd ik me ook graag bezig met grafisch design.

 • Yiling Liu

  Hi, I’m Yiling Liu, an international student from China. Currently, I’m studying industrial design at Eindhoven University of Technology. I have a vision of making changes to people’s future lifestyle. My design is focused on users experience and aesthetics of interaction. Having an intercultural background, I’m passionate about exchange knowledge with people and taking new challenges.
  https://www.yilingdesign.online/