Casebook Jouw keuze maakt het verschil


11.1 miljoen mensen in Nederland hebben zich niet geregistreerd in het donorregister. Dit is 60% van de totale bevolking. Jaarlijks kost dit zo'n 150 levens. In samenwerking met Stichting SIDVO gaan wij de uitdaging aan om dit aantal flink te verminderen. Wij willen mensen in Nederland bewust maken van de noodzaak om te kiezen en zich te registreren.

Als u vragen heeft staan wij u graag te woord!

Blijf op de hoogte

Newsletter

Keep me posted on the progress of this project!

Blijf op de hoogte

Co-create

Er zijn geen vragen beschikbaar.

Meet the Team!

  • Femke Hugens

    Derdejaars CMD studente, werkzaam aan de Cube Call: Orgaandonatie. Mijn interesses liggen bij UX Design en Grafisch Design. Als ik niet bij Cube ben dan ben ik thuis bij mijn vriend en kat, of ik ben erop uit met vrienden. Ook hou ik ervan om lekker op de bank te liggen met een kop thee en goede muziek of tv-serie

  • Sander van Dijk

    Hey ik ben Sander een 19 jarige student in Maastricht. Ik kom stage lopen bij de Cube omdat ik mij verder wil verdiepen in Interaction Design en User-Centered design. Ik vind het interessant om mij te verdiepen in de behoeftes van de eindgebruikers. Als ik niet bij de Cube ben dan houd ik mij bezig met fotografie en ga ik graag op reis. Ook grafisch bezigzijn met ontwerpen vind ik erg leuk. Verder game ik in mijn vrije tijd op de Playstation 4 met vrienden, dus als je durft daag me maar uit! Tevens doe ik vaak dingen met vrienden en mijn vriendin, en heb ik graag mensen om mij heen.
    Bij de Cube houd ik mij bezig met de Cube Call: Donorregistratie. Een onderwerp dat de laatste tijd veel in het nieuws is. Meer interesse? Kom een kijkje nemen bij ons in het Cube Design Museum!

  • Sabien Douven

  • Robin Veugen