Casebook Printing Needs


Wij gaan op zoek naar nieuwe manieren om 3D printen in te zetten voor menselijke behoeften. Eén van de sterkste punten van 3D printen is de mogelijkheid tot personalisatie. Daarom zijn we vooral onderzoek aan het doen naar minderheidsgroepen. Hierbij kun je denken aan groepen als vluchtelingen, blinden, analfabeten enzovoorts. Aangezien deze mensen niet tot de meerderheid van de samenleving behoren, zijn producten en diensten vaak niet goed aangepast aan hun wensen. Hier gaan wij verandering in brengen!

Blijf op de hoogte

Newsletter

Keep me posted on the progress of this project!

Blijf op de hoogte

Co-create

Er zijn geen vragen beschikbaar.

Meet the Team!

  • Tim Janssen

  • Daan Spinder

  • Jonas Scholtes

  • Lynn Heesterbeek

    Ik loop stage in Cube omdat ik me graag bezig houd met ontwerpen voor human needs. Ik betrek daarom ook graag zoveel mogelijk mensen bij het design proces en Cube is hier de perfecte omgeving voor.

    Als designer wil ik graag de levenskwaliteit van mensen verbeteren, met ontwerpen die esthetisch aangenaam en makkelijk in gebruik zijn. Via 3D printen ga ik dit samen met mijn team proberen te bereiken tijdens deze Cube call.

    Als ik niet in Cube ben houd ik me vooral bezig met sporten, muziek en doe ik graag avontuurlijke dingen zoals rotsen beklimmen. Verder kun je me herkennen aan flauwe grappen en to-do lijstjes voor alles waar ik mee bezig ben.