Casebook Think Shit!


Iedereen doet het! Gemiddeld gaat iedere Nederlander zo’n 5 keer per dag naar het toilet. Voor een grote of een kleine boodschap. Het toilet is voor de meeste Nederlanders zo vanzelfsprekend, dat er weinig aandacht is voor de problemen, onhandigheden en taboes rondom het toiletbezoek en wat design hierin kan betekenen.

Uitgaande van de wensen, behoeften en ergernissen van de mens, gaan wij ons bezig houden met het design van sanitaire voorzieningen en hoe deze er in de toekomst uit gaan zien.


Credits:

https://indepthwoman.files.wordpress.com/2017/01/img_0262.jpg
http://www.patrasevents.gr/article/93453-enas-ksexoristos-katarraktis-apo-lekanes-pics

Blijf op de hoogte

Newsletter

Keep me posted on the progress of this project!

Blijf op de hoogte

Co-create

Er zijn geen vragen beschikbaar.

Meet the Team!

  • Gina Hooiveld

    Hallo, mijn naam is Gina Hooiveld en ik studeer Industrial Design aan de TU in Eindhoven. Hier houden wij ons bezig met het innoveren van interactieve en intelligente systemen die maatschappelijke problemen kunnen oplossen. De technische aspecten van het product voegen hier de extra waarde aan toe. Het design proces op zich staat bij ons centraal.

  • Raoul Smeets

    Hallo, mijn naam is Raoul Smeets en ik ben student aan de Fontys Hogeschool te Venlo. Hier studeer ik Industrieel Product Ontwerpen, ook wel IPO genoemd. Hier houden wij ons bezig met het ontwerpen van alledaagse producten. Dit varieert van huishoudelijke producten tot producten voor in de sport. Elk product komt bij ons aan bod.

  • Imke van de Weijer

    Hoi! Mijn naam is Imke en ik werk samen met mijn designteam aan de Cube Call ‘Think Shit’. Ik studeer Industrieel Product Ontwerpen aan Fontys Hogescholen in Venlo. Een Industrieel Productontwerper ontwerpt mooie en gebruiksvriendelijke producten. Wij combineren naast technische kennis, vormgeving en bedrijfskunde ook ergonomie, materiaalkeuze en gebruiksgemak van een product.