LUXE?


Veranderende verlangens. In deze extravagante expositie vergaap je je aan de meest exclusieve luxe-objecten: een limited edition handtas van Hermès, de Zigzagchair van Rietveld en een zeer kostbaar horloge van het Zwitserse merk Hublot. Maar deze expositie gaat verder dan dat, want na je bezoek zal je visie op luxe nooit meer hetzelfde zijn.

Meer informatie

Limburg 2038: FUTURE OF YOUTH

Vanaf 11 oktober is de expositie ‘Limburg 2038: FUTURE OF YOUTH’ geopend in Cube design museum in Kerkrade. Waar eerst prominente Limburgers hun toekomstvisies gaven in de expositie 'Limburg 2038' komt nu de jeugd aan het woord. De expositie is te bezoeken tot en met 28 oktober 2018.

Permanente expositie: Wat is design?

Eeuwenlang heeft de mens zijn wereld ingericht; objecten en diensten ontwikkeld die hem veilig, gezond en comfortabel houden. Innovatie - gedreven door grote en kleine behoeften en menselijke ambitie - brengt steeds weer nieuwe producten en diensten voort. Juist producten die ontwikkeld zijn vanuit een human need, maken volgens Cube het verschil in de wereld.

Event: Business Meets Design 2018 'Design For Senses'

Cube design museum organizes the third two-day conference on 31 October & 1 November 2018 entitled 'Design For Senses'.

Cube In Residence Programme

Cube presenteert niet alleen exposities van toonaangevend internationaal en Euregionaal design, maar fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met teams van studenten en ontwerpers werken aan innovatief (product-)design.

Logo Cube Design Museum

Over Cube

Welkom bij Cube, het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld. 

Cube design museum is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld. Een bezoek aan Cube geeft inzicht in het proces van design, inspireert en stimuleert actief mee te denken over de vormgeving van de wereld. Cube presenteert niet alleen exposities van toonaangevend internationaal en Euregionaal design, maar fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met studenten en ontwerpers werken aan innovatief product design.