Tickets & prijzen

Koop je ticket direct online met extra korting of lees verder voor informatie over de museumkaart of combinatietickets.

OPGELET!

Cube design museum is gesloten van 15 april t/m 9 mei 2019 vanwege de vernieuwing van de vaste expositie "Wat is design?" en de opbouw van de aankomende expositie "Nature" die 10 mei a.s. haar deuren zal openen. U kunt de huidige vaste tentoonstelling Wat is design? t/m 8 april 2019 bezoeken en de tentoonstellingen GIO & LUXE? zijn nog t/m 14 april 2019 te zien. Excuses voor het ongemak!

Entreeprijzen aan de kassa

Per 1 januari 2019 gelden nieuwe tarieven zoals hieronder vermeld. De prijzen zijn al verwerkt in de online ticketshop: bij het selecteren van de juiste datum voor uw bezoek verandert de prijs vanzelf mee.

• Reguliere toegangsprijs vanaf 5 jaar: € 12,50.
  • Gezinsticket: €46, geldig voor 2 volwassenen vanaf 18 jaar en 2 of 3 kinderen t/m 17 jaar.
  • Combitickets beschikbaar
  • Kinderen t/m 4 jaar: gratis
  • Museumkaart: gratis (de Museumkaart is tevens te koop aan de kassa)

Entreeprijzen internet

Geen zin in lange rijen én ook nog profiteren van korting? Bestel dan je tickets online. Je ontvangt dat per email een pdf. Je kunt deze uitprinten of op het beeldscherm van je telefoon laten scannen, en de poortjes gaan vanzelf open. Bovendien is het ticket online goedkoper.

Tarieven regulier online ticket

• Toegangsprijs vanaf 5 jaar: € 11,50
  • t/m 4 jaar: gratis
  • 20% korting bij groepen van 10 personen of meer
  • Grote groepen: neem contact op met Reserveringen

Koop Tickets

Combitickets

Wilt u ook naar Continium discovery center of een voorstelling in Columbus earth center? Koop dan een voordelig combiticket. Dat kan aan de kassa of met extra korting online:

Cube + Continium:

• Kassa € 21
  • Online € 20

Ticket: Cube & Continium

Cube + Columbus (Earth of Zwart):

• Kassa € 19,50
  • Online € 18

Ticket: Cube & Earth   Ticket: Cube & Zwart

Cube + Columbus 3D Theater

• Kassa € 14,50
  • Online € 14

Ticket: Cube & Columbus 3D

De combitickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa. Hierboven staan de prijzen als u bij binnenkomst direct een combiticket koopt. Mocht u na uw bezoek aan Cube alsnog ook naar Continium of Columbus willen, dan zijn aan de kassa speciale tickets verkrijgbaar op vertoon van uw eerder aangeschafte ticket.

Groepstarief

Cube heeft ook speciale tarieven voor grote groepen: vanaf 1 januari 2018 ontvang je 20% korting bij groepen vanaf 10 personen. Bij grote groepen graag vooraf reserveren via 045-567 60 50 of boekingen@continium.nl. Informeer ook naar de combinatiemogelijkheden!

Onderwijs

Ook vanuit scholen en opleidingen kunt u terecht bij Cube. Maak een afspraak of informeer naar de mogelijkheden en speciale tarieven via 045-567 60 50 of boekingen@continium.nl.

Geef een LUXE? bezoek cadeau!

Cadeaukaarten voor Cube zijn nu verkrijgbaar aan de kassa en binnenkort ook online! Je kunt het bedrag zelf kiezen. Het bedrag is ook te besteden in de Museumwinkel, zodat de gelukkige ontvanger ook een catalogus of bijzonder design mee naar huis kan nemen.