Tickets & tijdslots

Cube is dinsdag t/m zondag geopend, van 11 tot 17 uur. We raden je aan online alvast een ticket te kopen voor Cube, dan ben je verzekerd van een plekje op de dag dat je Cube wilt bezoeken. Tickets zijn ook aan de kassa te koop, mits er die dag nog plek is.

Voorlopig zijn voor de online tickets de volgende aanvangstijden beschikbaar:

• 11:30 uur
  • 12:30 uur
  • 13:30 uur
  • 14:30 uur

Ga direct naar de Ticketshop

In de ticketshop kun je bij het bestellen van tickets voor jezelf en je huishouden een datum en de aanvangstijd selecteren. Kom op de aangegeven tijd of maximaal een kwartier eerder om wachtrijen te voorkomen. Nadat je binnen bent mag je zo lang blijven als het museum open is (tot 17:00).  Reserveren voor Brasserie M is niet nodig en ook niet mogelijk.

Maatregelen

De video hieronder maakt nog melding van een check bij het bezoek en verplicht reserveren: die maatregelen zijn per 1 juli vervallen.

Denk voorafgaand aan je bezoek aan de volgende regels:

• Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn. Daarbij hanteren wij de richtlijnen van het RIVM: Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis! Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten.
  • Kom met eigen vervoer: het OV is bedoeld voor essentiële reizen. Er is genoeg parkeergelegenheid om afstand te houden tot andere bezoekers.
  • Houd je ticket van jezelf en je huishouden gereed, print deze bij voorkeur uit, en toon hem aan de medewerker bij de ingang van Cube.
  • Laat jassen & (grote) tassen thuis of in de auto: er is slechts beperkt plek in de garderobe.

Alle maatregelen lees je hier, ook is er een overzicht met de meestgestelde vragen

• Reguliere toegangsprijs vanaf 5 jaar: €12,50.
  • Gezinsticket: €46, geldig voor 2 volwassenen vanaf 18 jaar en 2 of 3 kinderen t/m 17 jaar.
  • Kinderen t/m 4 jaar: gratis. Let op, ook voor jonge kinderen is een reservering aangeraden!

Bestel je online ticket met tijdslot

Actietarieven en bijzondere kaarten

Alle acties zoals hieronder vermeld zijn weer geldig. Ook hiervoor geldt: Reserveren niet verplicht maar wel aangeraden om zeker te zijn van een plekje. Je ontvangt je reserveringsbewijs via e-mail. Neem bij bezoek het reserveringsbewijs én je entreebewijs/kortingsbewijs mee en meld je even bij de (pin)kassa. Onder entreebewijs vallen:

Onder kortingsbewijs vallen:

• Jaarabonnement GaiaZOO

Bestel je online ticket met tijdslot

Openingstijden

Cube is dinsdag t/m zondag geopend van 11 tot 17 uur. Lees verder voor feestdagen en andere bijzondere dagen.

Openingstijden en speciale dagen